Termékpalettánk
Keresés

Hírlevél

Továbbajánlás
Tovább ajánlom az áruházat ismerősömnek.
RSS
Ügyfélszolgálat
recepcios.jpg
Tel:     +36 1 433 55 50
Mobil: +36 20 529 4550          
E-mail: webshop@metmark.hu              
Utoljára megtekintve

Vásárlási feltételek

Vásárlás regisztrációval vagy vendégként, regisztráció nélkül

Vásárláshoz áruházunkban nem követeljük meg a regisztrációt. Ugyanakkor a regisztráció számos előnnyel jár: folyamatosan követni tudod oldalunkon a rendelésedet, megtalálhatod a korábbi rendeléseid archívumát és a jövőben gyorsan, egyszerűen tudsz vásárolni. A regisztráció egyszerűen elvégezhető a "BEJELENTKEZÉS” menüpont alatt  a „Regisztráció” kapcsolóra kattintva.  Ebben az esetben a regisztrációt e-mailben küldött linkre klikkelve tudod érvényesíteni. A sikeres regisztrációról visszaigazolást küldünk az e-mail címedre. Legközelebb az e-mail címeddel és a jelszavaddal tudsz
belépni. Természetesen lehetőség van a megadott adatok módosítására és a jelszó megváltoztatására a "Beállításaim" menüpont alatt az „Adatlap módosítás” űrlapon. Elfelejtett jelszó esetén az e-mail cím megadásával a rendszer egy jelszó emlékeztetőt küld. Ha ez alapján sem sikerül kitalálnod a jelszavad, akkor az emlékeztető e-mailben található linkre kattintva kérhetsz új jelszót, amit a megadott e-mail címre küldünk ki.

Amennyiben regisztráció nélkül, vendégként kívánsz vásárolni, akkor minden vásárlás alkalmával az adataid kitöltése után tudod elküldeni a megrendelésedet.

Lehetőséged van telefonon, vagy faxon keresztül történő megrendelésre is. Ebben az esetben a vásárlásod a Metmark webshop keretein kívülre kerül és Metmark Kft. normál kiskereskedelmi értékesítési folyamatának részeként folytatódik tovább.

Az Metmark Kft. fenntartja a jogot, hogy a megrendelés esetén a vásárlási szándék megerősítése céljából a vásárlót telefonon vagy e-mail útján felkeresse.

A Metmark webshopban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az áruház üzletszabályzatát és tisztában van a rendelés menetével. (Ezzel létrejön a szerződés a távol lévő felek között - kivéve olyan termékeknél, amelyek vásárlása előleg fizetéshez kötött.; ezen termékeknél az előleg összegének számlánkra történő beérkezésével jön létre a szerződés. Ezt a szerződést írásban az Metmark Kft. nem iktatja, de a rendelés adatai később bármikor visszakereshetőek. A szerződés nyelve a magyar.)

A hibásan, vagy hiányosan kitöltött regisztrációs lapot érvénytelennek tekintjük. A Metmark Kft. webáruháza semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

 

Fizetési módok

 1. Készpénz - személyes átvételnél
  Az áru átadása a Metmark Kft. budapesti átadó raktárában történik.  1105 Budapest Bánya utca 35. Tel: 1/433 55 50. A számla ellenértékét átvételkor a vásárló befizeti a pénztárba és itt kapja meg a számlát is. Külön költség nem kerül felszámításra.

 2. Készpénz – utánvéttel
  A házhozszállítással megrendelt termékek kiszállítását országosan a Magyar Posta Zrt. végzi. A megrendelt és átvett áru vételárának, szállítási és utánvét költségének a kiegyenlítése az áru átvételekor a szállító képviselőjének készpénzben történik. Az utánvétes fizetési mód díja: 400,- HUF (ÁFÁ-t tartalmazza). A számlát a csomag tartalmazza.

 3. Banki átutalás ( előreutalás )
  Amennyiben nem készpénzben szeretnéd a rendelésedet kifizetni, lehetőséged van azt banki átutalással előre teljesíteni. Ebben az esetben külön költséget nem számítunk fel.
  A rendelés teljes összegéről, a megrendelésed feldolgozása után előlegbekérő levelet küldünk, melynek teljes kifizetése előfeltétele a megrendelés tényleges elindításának és a szállítási határidő az összeg bankszámlánkra történő beérkezésének napjától számolódik. Az előlegbekérő teljes összegének bankszámlánkra való beérkezése után előlegszámlát és végszámlát állítunk ki a megadott számlázási címre. A számlázási és szállítási cím természetesen nem kell megegyezzen. A teljes vételárat és házhozszállíás esetén rendeléshez tartozó szállítási díjat is egyösszegben előre fizeted ki. Az eredeti számlákat az áru átvételekor kapod meg.

 

Áruátvételi módok

1.  Személyes átvétel

Az áru átvétele a Metmark Kft. budapesti átadó raktárában történik. 

CÍM:       1105 Budapest, Bánya utca 35. 
Tel.:        +36 1 433 55 50 

Fax.:       +36 1 433 55 51

Mobil:    +36  30 535 55 94

Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig 8.00 h – 16.00 h


2.  Házhozszállítás

A házhozszállítással megrendelt termékek kiszállítását Magyarország területén a Magyar Posta Zrt. végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A megrendelésen olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd 2 munkanapon belül még egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. Az át nem vett legfeljebb 30 kg-os csomagokat a szállító 10 napig őrzi meg, utána visszaszállítják a feladónak. Az át nem vett csomagok ki- és visszaszállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Kosár
Az Ön kosara üres.
Bejelentkezés
Top 5 termék